U prvoj smjeni 120 polaznika
Polaznici na prošlogodišnjem otvaranju

Košarkaški kamp Dejana Bodiroge

U prvoj smjeni 120 polaznika

Ljeto je vrijeme za košarkaške kampove, a jedan takav je po četvrti put počeo sa radom.
Riječ je o kampu Dejana Bodiroge koji se održava na terenima «Srđan Aleksić» u Trebinju i koji će u prvoj smjeni imati oko 12 polaznika.

I ove godine su najbrojniji Englezi (33), a osim njih u kampu borave mališani iz Bijeljine plus, Finda, Rukija, Partizana, Hemofarma, Rina (Sarajevo), Slavije, Pro basketa, Ceraka, Šumadije, Spartaka....

Sa polaznicima će uglavnom raditi standardni trenerski tim, kojim rukovodi direktor Milivoje Karaleić, te Nikola Radić, tehnički rukovodilac.

Kao što je to bio slučaj u prethodne tri sezone, Dejan Bodiroga će sa saradnicima omogućiti vrhunske uslove polaznicima, smještaj i ishranu, te treninge na najvišem nivou kako bi za osam dana provedenih u smjeni upili što više znanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti