11

Komentari (11)

Mu'min Juventino FKS
Meni ze gadi bht,.al logicno da ce prenositi moja tv, nece telemach koji postoji zamo u par gradova u drzavi. Nebitan je KS, ja sam iz USK, kod nas telemah jedino imaju u kladusi
MLADOST
Nije problem, ako je tako onda je im dovoljan kanton Sarajevo sto se pretplatnika tiče, a ostatak im nije bitan kako su i pokazali ovim rasporedom. Izjava, Jedna Općina je vrjednija od 10 drugih Općina, je ovdje striktno primijenjena. Čudna im je filozofija marketinga, ali definitivno, ko ih jebe, a srećom, postoje i drugi operateri u BiH. Lafo, Kupujmo domaće, a metnu ti ga do džigara.
Tornado
Nabijem i vas i moju tv na kurac
MLADOST
Nerealno i nepošteno i zato je ovo još jedan u nizu razloga za prelazak na TELEMACH.
KRKAN
BRAVO ! PO TRI UTAKMICE PO KOLU SAMO NA MOJA TV ! NAJVIŠE PLATE I NORMALNO DA NAJVIŠE KROZ TV PRAVA I DOBIJU ! A OVI SELJOBERI STO KUKAJU, PA MOJA TV NAJVISE KOROSNIKA IMA U KANTONU SARAJEVO I NORMALNO DA CE PRENOSITI NAJVECI BH KLUB SVAKO KOLO, A ZATIM I TRECI NAJVECI BH KLUB FKS !
Syr
koji je drugi? :)
chs1975mostar
VELEŽ 13../svinjski/11.. SARAJEVO/19.. ZELJO/19.. Čelik/10.. sloboda/13..borac/10....velika šestorka je SARAJEVO ŽELJO BORAC ČELIK SLOBODA VELEŽ!!!!@ SVINJSKOG SAM EVO SAMO STAVIO SAMO DA VIDITE KOLIKO GA PRENOSE!!!A meni ne smeta i i pravim velezovim gledaocima!!sto je velezov prenis13 puta !!! NAMA TO NE SMETA IONAKO NAJVISE PUNIMO STADIONE!!!LP SVIMA DOBRONAMJERNMA!!
Liverpool123
LP tvojom mami.Jebali ti svi navijaci Zrinjskog zajedno samnom mamu.
Gagara
sarajevski klubovi imaju najveci gledanost......
Cogo111
Nek vi prenosite sarajevske debile bas u svakom kolu ccc
Syr
nisam sarajlija .niti navijam ni za jednan od tih klubaova..ali logicno je..igraju cristal palace i burnley i man utd i nevazno ko..eto taman ce prvu navedenu prenositi..ako vec imaju mogucnost izbora..na stranu subjektivnost i zelja .al sam sa kanton ima gledanost kao vise od pola Bosne i jbga..tako to je to
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.