"U prvom poluvremenu dosta smo se mučili"

Prva pobjeda

"U prvom poluvremenu dosta smo se mučili"

S. Mlaćo
Nakon jučerašnje utakmice U-21 reprezentacija Luksemburg-Bosna i Hercegovina u kojoj je bh. tim ostvario pobjedu od 0:2, selektor Slobodan Starčević je izjavio:

“Kao i što smo najavili, protivnik je igrao čvrsto i disciplinovano. U prvom poluvremenu smo se dosta mučili, ali u drugom smo postigli golove na vrijeme i došli do zaslužene pobjede. Igrali smo i protiv Švedske i Italije dobro u drugim poluvremenima i drago mi je što smo danas nagrađeni i što smo došli do bodova. Čestitam momcima na pobjedi. Odigrali smo dobar meč i sad se okrećemo narednim protivnicima.“

Ovo je bila prva pobjeda naše mlade reprezentacije u ovim kvalifikacijama, što će vjerovatno značiti i prekid saradnje sa Starčevićem koji sa svojim stručnim štabom nije ispunio očekivanja, čak naprotiv.

Top Komentari

2323
Cuj mj komentara znali smo da ce biti tvrdo..pa igrate fudbal a ne pravite kolace..moj Starcevicu nakupio si se bar love od poziva igracima koji ne zasluzuju ni na tv da gledaju reptezentaciju ali sh im tate likvidne i uredno placaju za pozive sinovima..Sto si vodio vodio U21..Nece td ni Vico zadrzati jer nemas pojma a rezultati U21 nikad gori od postojanja Saveza
3 0
AdnanMrkovic
Kako nije ispunio ? svi koji su uredno platili su pozvani i igrali su
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi