U Realu nije ni igrao, a prodat će ga za 22 miliona funti

Čerišev ide u Liverpool?

U Realu nije ni igrao, a prodat će ga za 22 miliona funti

Edmir Škorić

Liverpool je spremio 22 miliona funti za krilnog nogometaša Real Madrida.

Denis Čerišev nije dobio šansu u seniorima Reala, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Villarrealu,. gdje je postigao četiri prvenstvena gola.

Ruski krilni nogometaš teško će se izboriti za svoje mjesto u Realovoj prvoj momčadi i u narednoj sezoni, pa je spreman da ode negdje gdje će imati više prostora za igru, a i Rafael Benitez nema ništa protiv da ga unovči.

Za sada su Redsi zagrijani za Čeriševa i poslali su Realu 22 miliona funti tešku ponudu za Rusa, pišu engleski mediji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čerišev je je sedam puta nastupao za rusku reprezentaciju, u Realu je od 2009. godine, no nema nijedan zvanični nastup za seniorsku momčad. Nije li možda malo previše izdvojiti 22 miliona funti za njega?

No, dobro, možda zaista ovaj momak posjeduje veliki kvalitet i pokaže to na Anfieldu. Mlad je, ima vremena...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.