36

Komentari (36)

lalinjo
Evo ovog opet hajvana sa ukradenim stadionom,bolan čovječe(valjda jesi čovjek),stadion je gradski i za to se trebaš obratiti gradu ili gradonačelniku grada Mostara,e sada pitanje je da li bi Velež htio igrati pod BB,a to moraš pitati Hasića. I stara ti je fora sa tim ukradenim,otetim...ništa nije nestalo,sve je na istom mjestu,samo je došlo do zamijene mjesta.
lalinjo
Napravio bi profa posao i u Mariboru da mu se nisu usrali u posao,vidiš da i dan danas imaju problema,puno struja i glava unutar i oko kluba,nije u miru mogao napraviti selekciju igrača kao što je uradio u Zrinjskom i odmah se vidi rezultat. A mislim da bi bio i puno uspješniji od Peteva da je bio izbornik,ali hvala Bogu pa je došao kod nas.
user1022
Sta reci o klubu kojem je Mura digla titula, pa to je koda nama Velez osvoji. Toliko o klubu i zdravom okruzenju unutar njega.
haris1000
Samo u Bosni ima,ukrades stadion i ne daš drugom.klubu iz grada da igra tu i još se hvališ nečim, ima nešto veće od fudbala,na primjer ljudskost,sloboda,čast,poštenje, dzaba titule kad je zrinjski fašistički klub bez tradicije,bukvalno klub od jučer bez ikakve tradicije,bruka I sramota
velaMo
E vala mašala jel imaš za hl****
UM1905ZM
Sigurno si jucer poceo pratiti nogomet...
user1022
Ko bola ne da, ti si zadojen mrznjom, nestalo malo argumenata o Zrinjskom pa opleti na stadion. Kad u Sarajevu vrate Srbe mi cemo vratit Velezu stadion pod BB.
UM1905ZM
Neka ne raspravljaj se s njim inteligencija nula,misli lik da je Mostar u Bosni...
Err
Jbg bili su oni zabranjeni od komunista. Ko zna šta vi sve ostvarili u prošlosti da nisu bili zabranjeni.
UM1905ZM
To budalo isfrustrirana promjena vremena a,popij Lexilium i lezi spavati,bit Ce bolje sutra samo se ubit nemoj ,i da slabo ti Zemljopis ide hahaha...
Ima li većih fašista danas na Svijetu od pripadnika tvoje religije?Niko u Svijetu ne priča o Hrvatskom nego o Islamističko-džihadističko-muslimanskom fašizmu i terorizmu.Gdje su pripadnici tvoje vjere tu su krvoprolića.Ne možete se sa Kršćanima,Židovima,Hindusima,Budistima,Afrikancima.Svugdje gdje je vaša otkačena vjera tu je sukob.Pa i ne trebaju vam drugi.Vidi se po zvjerstvima u muslimanskom ratu između Sunita i Šita.Jesu li vam i tu krivi drugi?S nama nećete labavo,nismo vam mi Srbi na traktorima,ono malo što nas ima u BiH ustalo je 91.kad je trebalo braniti ognjišta protiv daleko jačeg i brojnijeg od sebe dok ste vi još sanjali Titu i nosili zastave s petokrakama i pjevali pjesmice Jugi i htjeli služiti Srbima.A gdje ste vi bili?U mišjim rupama.A onda ste 91.bacali cvjeće na tenkove JNA ili govorili kao Alija da to nije vaš rat kad je Ravno bilo spaljeno te godine.Cvilili ste tad da vam se pomogne oružjem a rodbina vam je bila smještena po moru.A kažete da smo vam mi 93-će zabili nož u leđa.Vi ste ga nama zabili već 91-ve.Stadion pod B.Brijegom nije nikakvog Veleža nego je gradski.Na otetoj od Hrvata,Biskupskoj zemlji i nacionaliziranoj poslije rata od strane diktatorske komunističke vlasti.Pa se sve to vratilo na isti način 92-ge klubu koji je utrčao u to tuđe oteto i koji je bio s petokrakom oktroiran od te nedemokratske vlasti.Koja je ugasila Zrinjski jer nije htjeo brisati iz naziva HŠK i staviti petokraku umjesto šahovnice.Ovo je Hercegovina,nikad Bosna biti neće.
LukasPodolski
Zrinjski je opet IN
UM1905ZM
Za nas je uvijek IN
LukasPodolski
celikze
Evo kandidata za selektorsku poziciju.Sta mu fali,losiji od ovih do sada nece sigurno biti.
Rastafarian
Ne damo ga dok nas ne uvede u grupe nekog EU natjecanja. :)
UM1905ZM
Ma jok protiv Travnika 7:1
celikze
Ma bratko rekao sam kada svaka susa moze da sjedi na klupi moze i on.Nedaju Barbarezu Vaha nece radi supaka.U savezu sjede hostapleri pa hebat ga onda
Realist
Pa on je vec bio kandidat ali nije zadovoljio
bk123
Mostarac94 paćeniče jedan...mi smo gubili i rasli iz poraza , iz svakog smo nešto naučili a vi opet čekajte 30 godina da vidite Europe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti