Tuzlaci će dobiti novog predsjednika?

U Rudaru o sudbini FK Sloboda

10

Komentari (10)

mirza24
Hoce banda de preuzme klub
Bulle
Dolaze oni sto vole klub svim srcem.Ide to lagano sad...cuj skupstina kluba a vec se zna sve,dabogda ispali
sloboda1919tz
posle uhljebljenog šećera uhl****te mu i siba **** vas on. kad ce doci sposobni a ne podobni u omiljeni mi klub
tuzlaak
Haman nikad druže....
Rus
Prijavi se ti posto su svi drugi uhl****
Rus
Prijavi se ti posto su svi drugi uhl****..
Rus
Prijavi se ti posto su svi drugi uhl****.. VI I Celik niko vam ne valja. Cim predloze nekog, odmah je lopov, uhljeb it'd.
Rus
Prijavi se ti posto su svi drugi uhl****.. VI I Celik niko vam ne valja. Cim predloze nekog, odmah je lopov, uhljeb it'd.
Rus
Prijavi se ti posto su svi drugi uhl****.. VI I Celik niko vam ne valja. Cim predloze nekog, odmah je lopov, uhljeb it'd. Para nema, imaju samo dugovi. Treba imati muda pa preuzeti klub.
sloboda1919tz
pa otac mu uzima 2100km naseg pnovca a nikad nista nije uradio malo sam vise upucen i ne pricam onalo usput . pare se trose kako se stignu vriheme je za promjene
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.