U Shakhtaru počeli slaviti gol, a onda se pojavila noga Brune Peresa

Spasio Romu ubjedljivijeg poraza

U Shakhtaru počeli slaviti gol, a onda se pojavila noga Brune Peresa

E. Čaušević

Roma je večeras poražena sa 2:1 na gostovanju protiv Shakhtara u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Vučica je nakon prvih 45 minuta imala prednost od 0:1, ali je ukrajinski tim u nastavku uspio da dođe do preokreta i pobjede. Shakhtar je mogao i ubjedljivije da slavi jer su igrači ove ekipe propustili nekoliko sjajnih šansi.

Posebno se izdvaja prilika strijelca prvog gola Facunda Ferreyre u posljednjim sekundama utakmice koja je mogla donijeti Shakhtaru veću prednost pred revanš u Rimu.

Nakon što je Alisson odbranio jedan udarac domaćih lopta se odbila do napadača Shakhtara koji je sa dva metra šutirao i kada su svi vidjeli loptu u golu pojavila se noga Brune Peresa koji je spasio Vučicu nevjerovatnom intervencijom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi