U Škotskoj odgođene sve utakmice 16. kola

Zbog loših vremenskih uvjeta

U Škotskoj odgođene sve utakmice 16. kola

Edmir Škorić

U subotu se trebalo kompletirati 16. kolo škotskog Premiershipa, no svih šest utakmica  odgođene su zbog loših vremenskih uvjeta.

Potvrdili su to čelni ljudi škotskog Premiershipa putem internetske stranice. Naime, snježne mećave uzrokovale su ove sedmice dosta problema u željezničkom i putnom prometu, pa se odluka o odgađanju kola donijela 48 sati prije prvobitnog datuma odigravanja.

Parovi 16. kola su: Aberdeen - Celtic, Hibernian - St. Mirren, Inverness - Dundee, Motherwell - Kilmarnock, Rangers - Hearts, St. Johnstone - Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.