U Slaviju stiglo još nekoliko novih fudbalera

Prometno u Istočnom Sarajevu

U Slaviju stiglo još nekoliko novih fudbalera

Igrački kadar Slavije iz Istočnog Sarajeva brojniji je za još četvoricu novih fudbalera.

Ekipa koju vodi Milan Gutović nastojat će na proljeće bilježiti bolje rezultate nego jesenas, a u klub je stiglo već nekoliko novih fudbalera od kojih se očekuju da budu pojačanja.

Saradnja je u proteklom periodu dogovorena sa Novakovićem, Bogičevićem, Popovićem, Trivkovićem, Dubačkićem, Ivanovićem, ali lista pojačanja još nije zaključena, što su nam kazali i iz stručnog štaba.

Tako su u međuvremenu finalizirani dogovori još sa Denisom Bogučaninom, koji je zadnju polusezonu proveo u 2. ligi FBiH igrajući za NK Vis Simm Bau, te sa defanzivcem Jovanom Bokićem koji je kroz karijeru igrao za Leotar i Mladost iz Gacka. Donesena je odluka i da u klubu ostanu braća Haris i Musa Čorbo koji su trenirali sa Slavijom od početka priprema i zadovoljili ukuse struke. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Slavija je, podsjećanja radi, prvi dio sezone u 1. ligi RS okončala na sedmoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi