U Slobodi žele ispunjen Tušanj i prolaz u finale

Mogu li Tuzlaci izbaciti Željezničar?

U Slobodi žele ispunjen Tušanj i prolaz u finale

S. Mlaćo

Sloboda će u revanš susretu polufinala Kupa BiH u srijedu sa početkom u 18 sati ugostiti sarajevski Željezničar. Mreže su u prvom meču na Grbavici mirovale (0:0), pa u Tuzli vjeruju da mogu proći u finale.

Očekuje se da će tribine Tušnja biti veoma dobro ispunjene, a iz FK Sloboda su obavijestili navijače da će svi koji kupe ulaznicu u srijedu moći u nedjelju ući besplatno na duel 6. kola Premijer lige između Slobode i GOŠK-a.

"Wwin williams kladionica, poklanja deset orginalnih dresova Slobode koji će biti uručeni tokom uzvratne utakmice polufinala Kupa BiH koja se igra na stadionu Tušanj u srijedu, 18. aprila 2018. godine sa početkom u 18 sati između Slobode i Željezničara. U nagradnoj igri koju organizuju Wwin i FK “Sloboda” Tuzla učestvuju svi koji kupe ulaznicu za uzvratnu utakmicu polufinala Kupa BiH po cijeni od 7 KM, a dobitnici će se odabrati slučajnim odabirom rednog broja na ulaznici. Izvlačenje pobjednika i uručivanje dresova biće upriličeno na poluvremenu utakmice", istakli su iz FK Sloboda putem zvanične stranice kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi