U Slobodi žele samo pobjedu protiv Veleža

Održana press konefrencija pred nedjeljni meč

U Slobodi žele samo pobjedu protiv Veleža

J. Duvnjaković

Tuzlanska Sloboda igra dobro ove sezone i to želi da potvrdi i u nedjeljnoj utakmici protiv Veleža.

Nakon osvojenog boda na Grbavici, Tuzlaci su spremni da trijumfuju nad gostima iz Mostara, ali svjesni su i trener u stručnom štabu Nedim Omerović, kao i nogometa Amer Ordagić da će biti jako teško bez obzira na Veležovo katastrofalno otvaranje sezone.

"Spremamo se, posebno nakon utakmice sa Željezničarom na Grbavici u kojoj smo odradili jednu jaku, tešku i zahtjevnu utakmicu, na kojoj su se igrači istrošili", kazao je Omerović.

"Za svaku utakmicu igrače spremamo prema protivničkoj ekipi", dodao je Omerović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi imamo samo jedan cilj: da pobijedimo u nedjelju", poručio je Ordagić, koji je pozvao navijače da dođu u što većem broju na Tušanj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti