U Slogi slave Krbanjevića: Osjećam se ponosnim, ovo je uspjeh svih nas

Uvjerljivo do plasmana u Prvu ligu RS

U Slogi slave Krbanjevića: Osjećam se ponosnim, ovo je uspjeh svih nas

S. Mlaćo

Spuštena je zavjesa na još jednu sezonu u Drugoj ligi Republike Srpske. U grupi Istok do prvaka je na uvjerljiv način stigla Sloga iz Gornjeg Crnjelova koja je u posljednjem kolu savladala Slogu United sa visokih 6:0.

Tako je ovaj klub otvario historijski uspjeh i po prvi put od svog nastanka će igrati Prvu ligu Republike Srpske.

Renesansa Sloge je počela dolaskom na čelo kluba predsjednika Zlatka Krbanjevića koji nije krio zadovoljstvo zbog ostvarenog uspjeha.

"Momcima hvala još jednoj predivnoj sezoni koju ste odigrali u dresu naše Sloge. Zadovoljstvo je biti na čelu ovakve grupe ljudi i moram Vam priznati da se osjećam vrlo ponosno. Ne samo zbog rezultata koje postižete iz godine u godinu, a oni su vrhunski, nego i zbog načina na koji se ponašate na terenu i van njega. Imam samo riječi hvale za nogometaše,  trenere, zaposlene u klubu, prijatelje kluba, kao i za naše vjerne navijače. Odradili su odličan posao ove sezone. Zajednički je ovo uspjeh svih nas.  Srećnim me posebno čini i titula našeg drugog tima u njihovoj prvoj godini od osnivanja, kao i veliki napredak naše škole fudbala i omladinskih selekcija, od kojih očekujem da budu kamen temeljac našeg kluba", kazao je Krbanjević, te dodao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Ekipa sada ide na zaslužen odmor i želim da napune baterije za sljedeću sezonu u kojoj kao i do sad imamo najviše ambicije. Neće biti lako, ali vjerujem u njih i u naš stručni štab", bile su riječi Zlatka Krbanjevića, čovjeka koji je ovaj klub podigao iz pepela i doveo ga do neslućenih visina, tačnije do elitnog fudbalskog ranga Republike Srpske.

Slogu su do sada napustili Đurić, Zec i Sakan, a u narednim danima će biti poznat plan priprema.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi