U srijedu meč Borca i Željezničara

Plavi gostuju u Jelahu

U srijedu meč Borca i Željezničara

E. Škorić

Upravni odbor FK Borac iz Jelaha dogovorio je saradnju sa Fudbalskim klubom Željezničar.

Borac i Željo dogovorili su saradnju u vidu konsultanske pomoći, a ovih dana dogovoren je i termin odigravanja prijateljske utakmice između dva kluba.

Na stadionu Šibovi u Jelahu Borac će u srijedu od 18 sati ugostiti Željezničar. Navijači i UO FK Borac Jelah prije par mjeseci su započeli akciju “Stolica za FK Borac” koja je u završnoj fazi, i biće ovo odlična prilika da pred punim tribinama Šibova zajedno sa Željom svečano otvore novoizgrađene i rekonstruisane tribine na glavnom terenu kompleksa Šibovi u Jelahu. 

Domaćini pozivaju sve navijače Borca i Željezničara, kao i sve ljubitelje sporta u BiH da dođu na Šibove i da uveličaju svečanost otvaranja tribine i da uživaju u dobroj utakmici. 

U prodaju su puštene redovne ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 5,00 KM, a svi navijači i prijatelji kluba imaće priliku da kupe i Donatorske ulaznice po cijeni od 10,00 KM, sa kojom će pomoći Borcu da završi akciju rekonstrukcije tribina na stadionu Šibovi u Jelahu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi