U Stocu meč prekinut nakon svega šest minuta igre
Foto: visici.com

Prekid u duelu Iskre i Višića

U Stocu meč prekinut nakon svega šest minuta igre

E. Škorić

Susret Iskre i Višića u Stocu prekinut je nakon samo šest minuta igre.

Sudija Mario Miličević prekinuo je današnji susret kod rezultata 0:0, a najvjerovatnije će biti registrovan rezultatom 3:0 za Iskru.

Navodno je Milićević napravio veliki broj grešaka na samom početku utakmice, a hercegovački mediji tvrde da je na taj način želio da pomogne Iskri da dođe do sva tri boda u borbi za opstanak.

U situaciji kada su Višići mogli do gola, Miličević je signalizirao nedozvoljenu poziciju iako je zastavica njegovog pomoćnika bila spuštena. 

Miličević je dao žuti karton Menalu zbog prigovora, ovaj temperamentno odgovorio sa par psovki, pa je dobio crveni karton. Menalo je potom pljunuo suca, koji je privremeno prekinuo utakmicu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Ubrzo je Miličević počeo tvrditi da ga je Menalo fizički napao, te je tražio od policije da ga odvede u Dom zdravlja kako bi mu se ukazala hitna pomoć. Iako su svi htjeli da se utakmica nastavi, Miličević je prekinuo utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.