U subotu derbi rukometaša Iskre i Veleža

Prva liga Federacije grupa Jug

U subotu derbi rukometaša Iskre i Veleža

S. Mlaćo

Nakon što su u prošlom kolu poraženi od Čapljine sa 36:32, rukometaši Iskre iz Bugojna  u narednom 10.  kolu Prve lige Federacije grupa Jug dočekati će mostarski Velež.

Bit će to duela dva stara rivala, a iz MRK Iskra pozvali su sve navijače da ih podrže na putu ka  novoj pobjedi.

"Nakon mnogo godina novi sponzori su nam omogućili grijanje u dvorani u zimskom periodu tako da više neće biti hladno ni igračima ni gledaocima. Pozivamo vas da nas podržite u što većem broju", istakli su iz ovog kluba.

Treba istaći da dvorana KSC-a u Bugojnu nema grijanje, a nedavno je tokom treninga jednog sportskog kolektiva izmjereno nevjerovatnih minus pet stepeni, što je zaista za svaku osudu, jer svi sudionici treninga na taj način ugrožavaju i svoje zdravlje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi