U subotu mečevi četvrtfinala Kupa HNK

Mečevi četvrtfinala

U subotu mečevi četvrtfinala Kupa HNK

M. Maksimović

Utakmice četvrtfinala Kupa NS HNK-a na programu su u subotu od 17.30 sati. U ovom takmičenju nastupit će sedam članova Druge lige FBiH – grupa Jug, te tim Blagaja koja će u novoj sezoni nastupati u Kantonalnoj ligi HNK-a.

Klis će u Buturović polju ugostiti Turbinu iz Jablanice, dok je Igman u Konjicu domaćin Rami. U Cimu koji je nedavno izborio plasman u Drugu ligu gostovat će Blagaj, dok će se u Čitluku sastati nekadašnji šampion Brotnjo i dojučerašnji prvoligaš Branitelj.

Veći broj klubova koji se takmiče u Drugoj ligi Jug i Kantonalnoj ligi HNK-a odlučio je da se ovog puta ne takmiči u Kupu.

Četvrtfinale Kupa NS HNK-a:

Klis - Turbina

Igman - Rama

Cim - Blagaj

Brotnjo - Branitelj

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi