U svlačionici Sarajeva nastala je prava ludnica

Nakon prolaza u drugo pretkolo

U svlačionici Sarajeva nastala je prava ludnica

S. Bošković

Fudbaleri Sarajeva su večeras u Cardiffu savladali Connah's Quay Nomads sa 2:0 i plasirali se u drugo pretkolo Lige prvaka.

Junak bh. prvaka bio je Benjamin Tatar koji je postigao dva gola, a nakon utakmice u svlačionici bordo tima nastala je ludnica.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video zapisu koji je FK Sarajevo objavilo na instagram profilu kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Ovako slaviti pobjedu protiv nekakvih amatera koji znaju samo udarati, mogu uraditi samo veci amateri od njih.
6 8
BatonDezitijat
na sta su oni spali da pobjedu protiv amatera kojima je fudbal.samo Hobi dok su prije svega Elektricari Konobari Bankari slave kao ulazak u grupnu fazu Lige Prvaka SAMO SE BEZVEZE BRUKAJU !
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti