8

Komentari (8)

Panjevi7
Joj ovih navijača Želje,počeće se vješati po banderama oko Grbavice! Hahahahaha
BatonDezitijat
na sta su oni spali da pobjedu protiv amatera kojima je fudbal.samo Hobi dok su prije svega Elektricari Konobari Bankari slave kao ulazak u grupnu fazu Lige Prvaka SAMO SE BEZVEZE BRUKAJU !
krems_krems12
Ovako slaviti pobjedu protiv nekakvih amatera koji znaju samo udarati, mogu uraditi samo veci amateri od njih.
user1597849779
Fcs
Haj paša, nadojki se ćundare. Može?
mirza24
Tako je krems ovo je slika nemoci i amaterizma
krems_krems12
Poluamaterski klub sa amaterskim navijacima koji znaju pisati amaterske komentare. Pasa, istina je surova i nekada boli.
JovialGent
Hajde da se realno zapitamo, po čemu smo mi klasa za te "amatere" iz Velsa? Zajedno sa tim istim Velsom, Irskom, Estonijom, Litvanijom, Gruzijom, Jermenijom, Islandom, mikro državama tipa San Marino, te Kosovom i Crnom Gorom (s tim da ove zadnje dvije učestvuju u evropskim takmičenjima mnogo kraće od nas) jedine smo lige koje nisu imale predstavnike niti u Ligi šampiona, niti u Ligi Evrope. Haj' zdravo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.