7

Komentari (7)

CrveniKakanj
Mladost se vraća ?
Brazuka
Mujkanovic pere pare, već zove sudije i protivničke igrače. To će mu se obiti o glavu
Borba za opstanak zagarantovana. Trener i predsjednik kluba mogu zajedno voditi samo ekipu Zadruge. Igrački kadar presmiješan.
velezovac
Ma u Simm Bau dolaze samo da uzmu lovu,dovode igrace koji nemaju ambicije i koji su na zalasku karijere.. Nema tu hajra,bacanje para... Vec ako voli fudbal trebao je uzeti Natron i to bi bila puno bolja prica,ovako igrat ce malo s ovim selom i to je to..
Manager
čovjek i jeste iz tog sela što bi uzimao Natron
velezovac
Zato sto je puno logicnije ulagat pare u Natron,predstavljati grad Maglaj,imati publiku,a ovako sa Kosovom ne moze napraviti nista na duze staze.. to se pokazalo i sa Mladosti Doboj Kakanj.. Drugacije je kad imas grad tj opcinu iza svojih leđa.. ovako si samo selo,koje ce izbaciti kad zele iz premijer lige,ako se ikada i plasira... Napravit ces neki stadion koji ce propasti za par godina,jer sela izumiru.. kad ga napravis u Maglaju mozes napravit i poslovne prostore i samim tim si na dobitku... A u Kosovi to ne mozes sce i da napravis extra stadion,selo je selo...
user1597698961
I prosle godine su bili ,pa prvi dio sezone u top 4 ,a nakon tog u bod dva uspjeli ostati u ligi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti