U toku sjednica Skupštine FK Željezničar

Prisustvuje 38 delegata

U toku sjednica Skupštine FK Željezničar

Danas je u hotalu Bristol s početkom u 11 sati počela redovna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar.

Pored usvajanja zapisnika sa prošle sjednice te razgovora o drugim aktuelnim pitanjima, na sjednici je članovima Skupštine prezentovan izvještaj o radu Upravnog i Nadzornog odbora Kluba za period od 31. januara do 31 maja 2016. godine.

"Od posljednje sjednice do danas bilo je dosta aktivnosti i dinamike. Krenuli smo sa projektom rekonstrukcije stadiona Grbavica, ali u sportskom segmentu nismo uspjeli izboriti svoj cilj", rekao je Ermin Pešto, predsjednik Skupštine FK Željezničar, koji je potom dodao:

"Najljepše što se desilo u proteklom periodu su radovi na Grbavici. Od devastiranog stadiona, prije mjesec dana smo došli do toga da dobijemo licencu za Evropu. Pokazali smo jedinstvo navijača, prijatelja kluba i sponzora klub. Zahvaljujem se svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zapisnik sa posljednje sjednice koja je održana 30. januara je jednoglasno usvojen.

Sjednica Skupštine FK Željezničar je u toku, a prisustvuje joj 38 delegata čime je ispunjen kvorum.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije