U Tottenhamu uskoro tri igrača PSG-a?
Foto: EPA

Parižani ponudili Di Mariju i Mouru londonskoj ekipi

U Tottenhamu uskoro tri igrača PSG-a?

Tottenham je već osigurao transfer jednog fudbalera PSG-a. Radi se o Sergeu Aurieru koji je, uprkos problemima s ulaskom u Veliku Britaniju, sada konačno dobio radnu dozvolu, te će uskoro ozvaničiti svoju saradnju s Tottenhamom.

Brzonogi desni bek PSG-a će tako postati drugo pojačanje Tottenhama na ljetnom prelaznom roku. A kako se prelazni rok bliži kraju PSG je u žurbi da proda nekoliko svojih fudbalera i "napuni kasu", kako bi ispunio uslove Finansijskog fair playa.

Navodno su Parižani ponudili Tottenhamu još dva igrača, Angela Di Mariju i Lucasa Mouru. Trener Pijetlova, Mauricio Pochettino, nije previše zainteresovan za Mouru, ali je zato Di Marija njegova velika želja, pa ostaje da se vidi da li će Tottenham prije isteka prelaznog roka svojoj ekipi dodati još jednog, ili možda dvojicu, "PSG-ovaca."

Iako nije poznato koliko novca PSG želi za svoja dva fudbalera, britanski mediji ističu da je prvi čovjek Tottenhama, Daniel Levy, izuzetno oprezan kada je trošenje novca u pitanju, te da, u ovom trenutku, smatra da je, posebno, Di Marija preskup za engleski klub

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi