U trenutku je sve izgledalo gotovo: Martin Škrtel izbjegao smrt

Na meču u Bangkoku

U trenutku je sve izgledalo gotovo: Martin Škrtel izbjegao smrt

E. Škorić

Bivši stoper Liverpoola i slovački reprezentativac Martin Škrtel može danas biti sretan i zahvalan Bogu što je među živima.

Dramatična scena viđena je u Bangkoku gdje je jučer Slovačka s 3:2 pobijedila Tajland u prijateljskom susretu. 

Moglo je sve biti u sjeni nesreće koja je zadesila Škrtela, a najviše mu je pomogao saigrač Ondrej Duda, koji je bez razmišljanja intervenisao i na vrijeme izvadio jezik bivšem stoperu Liverpoola.

"Bili smo tužni i zabrinuti kada smo čuli da je naš nogometaš nakratko izgubio svijest, ali srećom Škrtel je došao sebi. Sretni smo što je sada sve u redu", objavili su iz Fenerbahčea.

Škrtel za svaki slučaj mora na dodatne preglede, ali može da bude zahvalan svom saigraču Dudi što je bio priseban u bitnoj situaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi