U trku za Bakrača se uključio još jedan klub

Nakon što je napustio Grbavicu

U trku za Bakrača se uključio još jedan klub

Crnogorac Miloš Bakrač, čini se, neće dugo tragati za novim klubom nakon što se razišao sa Željezničarom.

Bakrač je na Grbavicu stigao u ljetnom prijelaznom roku, očekivalo se da će biti pojačanje, međutim za vrijeme provedeno u klubu nije se pretjerano naigrao i nakon šest mjeseci saradnja je raskinuta.

Naći novi angažman za Bakrača neće biti problem, jer se nakon Sutjeske u trku za njegove usluge uključila i Budućnost iz Podgorice koja užurbano radi na pronalaženju novog štopera. Mediji u Crnoj Gori pišu kako se uz Bakrača u notesu sportskog direktora nalazi i Đorđe Đurić, ali da je doskorašnji član Željezničara trenutno bliže, jer ne bi zauzimao mjesto stranca.

U dosadašnjoj karijeri Bakrač je već imao priliku igrati za Budućnost, tačnije u razdoblju od 2014. do 2015. godine, a još se, između ostalog, okušao u Sionu, Sutjesci, Travniku i na kraju Željezničaru.

Budućnost se inače u crnogorskom šampionatu nalazi na četvrtom mjestu sa 29 osvojenih bodova.

Top Komentari

zaboti janos
Skupljaci bakra iz kuranfil mahale,izme.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti