U Tuzli operisan Sakib Malkočević

Selektor U-17 reprezentacije BiH

U Tuzli operisan Sakib Malkočević

Selektor kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine i šef Omladinskog pogona Slobode Sakib Malkočević operisan je jutros u Tuzli.

Malkočević je imao zdravstvenih problema gastroenterološke prirode, a operacija u Klinici za hirurgiju UKC Tuzla operacija je prošla u najboljem redu.

Selektor U-17 BiH još uvijek se nalazi u bolnici, gdje se o njemu brinu ljekari i osoblje Klinike za hirurgiju, a trenutno je jedino supruzi Biljani dozvoljeno da bude uz njega.

Sakibu Malkočeviću je tokom dana stiglo mnogo poruka podrške i želja za brzim ozdravljenjem od prijatelja, porodice, sportskih radnika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi