U utrku za Muhameda Bešića sada se uključila i Valencija

Gdje će na kraju završiti?

U utrku za Muhameda Bešića sada se uključila i Valencija

Celta Vigo u svojim redovima želi Muahmeda Bešića, ali teško da će se sklopiti posao obzirom na sve veći interes većih evropskih klubova, navode španski mediji.

Jedan od njih je i Valencija, čiji novi vlasnik Peter Lim ovog ljeta neće štedjeti. Prema pisanju medija u Španiji, Ferencvaros neće žuriti sa Bešićevom prodajom i da će čekati onu koja finansijski bude najpovoljnija.

Mađarski klub za Bešića navodno traži između dva i tri miliona eura što za Lima ne bi trebalo predstavljati problem. Osim Valencije i Celte za Bešića su se interesovali i M'gladbach, Anderlecht, Fenerbahce, Cardiff, te Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.