U Veležu optimisti pred Zrinjski: Radili smo dobro u Vogošći, idemo na pobjedu u derbiju

Rođeni se vratili u Mostar

U Veležu optimisti pred Zrinjski: Radili smo dobro u Vogošći, idemo na pobjedu u derbiju

Fudbaleri Veleža odradili su mini-pripreme u Vogošći tokom reprezentativne pauze. 

Vratili su se u Mostar gdje čekaju utakmicu protiv Zrinjskog. U redovima Rođenih vlada optimizam pred ovaj meč.

"Malo smo otišli iz Mostara do Vogošće. To nam je dobro došlo da se spremimo. Radili smo neke stvari koje su nam nedostajale. Idemo na pobjedu protiv Zrinjskog, moramo ispoštovati dogovor iz slačionice. Svi ćemo dati svoj doprinos. Dat ćemo sve od sebe i uz pun stadion ćemo pokušati doći do željene pobjede", rekao je kapiten Denis Zvonić i dodao:

"Ovaj derbi mi znači puno. Velika odgovornost, čast, želja, motiv... Poseban je ovaj meč. Pozivam navijače da ispune stadion i da pokažemo na terenu da smo najbolji".

Defanzivac Kosta Manev dodaje:

"Dobra je atmosfera, u Vogošći smo dobro radili. Imamo još nekoliko dana do meča, sve ide dobro. Polako sam se uklopio u ekipu. Šteta što nisam igrao prvi derbi tako da sada očekujem da ovaj derbi bude baš pravi. Igramo kući, ndam se da će biti pun stadion i da ćemo dobiti", rekao je Manev.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Veleža i Zrinjskog na rasporedu je u subotu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Zvonicu nemoj nas.opet ukopat a i ti Bobicu
4 0
VelezMostar
VI ste naša nada. Vjerujemo u vas! Svaki je dobar na svoj način, Zvona dobro čuva loptu, hasanović se savršeno probija, Čosić vuce loptu do gola i Brandao zabija. Upamtite šta sam rekao ;)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi