U Vitez stiže još jedno pojačanje

Pregovori o poodmakloj fazi

U Vitez stiže još jedno pojačanje

Redove bh. premijerligaša Viteza do početka sezone bi mogao pojačati i ofanzivac Aleksandar Ilić.

Vitežani su, naime, stupili u kontakt s ovim 23-godišnjim fudbalerom rođenim u Loznici i pregovori između dvije strane su navodno u poodmakloj fazi.

Ilić je bez angažmana od početka godine kada se razišao sa armenskim Shirakom, a kroz dosadašnju karijeru je imao priliku još igrati za Drinu, Trikalu (Grčka), Javor (Srbija), Istru (Hrvatska) i Bregalnicu (Makedonija).

Rubrika "dolasci" ovih dana je u Vitezu prilično aktivna, s obzirom da su u klub tokom zime stigli još Adis Hadžanović, Dejan Babić, Mirza Rizvanović, Alen Halilić...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Vitez je trenutno posljednjeplasirani tim BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine i do kraja sezone će voditi grčevitu borbu za opstanak.

Top Komentari

topalovic
Idemo jako,..0-3 na bilinom prvo kolo.Idemooo.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi