Vitez angažovao još jedno pojačanje

Nekadašnji fudbaler Olimpika

Vitez angažovao još jedno pojačanje

NK Vitez, trenutno posljednjeplasirani tim premijerligaške karavane, dogovorio je novo pojačanje.

U nastavku sezone dres Viteza će, kako je saopšteno na klupskoj stranici, nositi vezni fudbaler Adis Hadžanović koji bi se ekipi trebao priključiti danas u pripremnoj bazi u Međugorju.

Hadžanović je posljednji angažman imao u Crnoj Gori, gdje je igrao za Iskru iz Danilovgrada, a kroz karijeru je još nosio dresove Brežica, Segeste, Istre, Al-Ahlija, Nomme Kaljua, Famosa i Olimpika. Bio je također kadetski i juniorski reprezentativac BiH.

U Međugorje su jučer stigli i Dejan Babić, Mirza Rizvanović i Alen Halilić. Nešto ranije ekipi se priključio i Vedran Vrhovac, dok je sve izgledniji i službeni povratak Marka Jevtić. Zasad su ovi igrači, uz nekoliko njih koji su još uvijek na probi, poprilično popunili redove Viteza nakon odlaska devetorice igrača koji su bili dio tima u proteklom dijelu prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitežani će, dodajmo i to, u narednim danima odigrati još dvije pripremne utakmice. U subotu će protivnik biti Klis, dok je u nedjelju na rasporedu okršaj sa mostarskim Veležom.

Top Komentari

topalovic
Idemo jako.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi