U Vitezu formiraju novi košarkaški klub

U Vitezu formiraju novi košarkaški klub

E. Škorić

Sutra će u prostorijama gradskog poglavarstva grada Viteza u 18 sati biti održana osnivačka skupština novog košarkaškog kluba na području pomenutog grada.

U petak se održao roditeljski sastanak Škole košarke HKK "Vitez", pa su treneri Josip Pandža i Ivan Šero svim prisutnim roditeljima predstavili šta se događalo u i oko kluba proteklih godinu dana.

Tako će se formirati novi košarkaški klub u Vitezu, a ime još uvijek nije definirano, mada je velika mogućnost da se klub zove Omladinski KK "Vitez". Igrači koji su prošle sezone nastupali za HKK Vitez pristali su igrati pod drugim imenom.

Na to su, dakako, pristali i svi roditelji pa će s oduševljenjem njihova djeca nastupati za novonastali košarkaški klub, koji će uskoro i zvanično dobiti svoje novo ime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.