U Wolfsburgu realni: I nas i Gent su svi priželjkivali

Reakcije na žrijeb Lige prvaka

U Wolfsburgu realni: I nas i Gent su svi priželjkivali

Wolfsburg je bio miljenik sreće na današnjem žrijebu 1/8 finala Lige prvaka koji se održao u Nyonu.

Njemački tim će za protivnika imati ekipu Genta, za koju se također može reći da je dobro prošla, obzirom da su za protivnika mogli dobiti i neke objektivno mnogo jače ekipe od Vukova.

"Gent je iza sebe ostavio ekipe poput Valencije i Lyona i njihov plasman u knock-out fazu je veliko iznenađenje. Ova faza Lige prvaka je i za nas i za Gent jedan novi i nepoznat teritorij. Imamo veliki respekt prema našem narednom protivniku i morat ćemo se dobro potruditi da prođemo dalje. Očekujem zanimljive duele", rekao je trener Wolfsburga Dieter Hecking.

Zanimljiv komentar dao je i generalni menadžer Wolfsburga Klaus Allofs.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Zadovoljovan sam žrijebom. Wolfsburg i Gent su bila dva kluba koja su svi priželjkivali za protivnika. Nas su okarakterisali kao najpoželjnijeg nositelja, što važi i za Gent u konkurenciji nenositelja. Za nas je ovo interesantan žrijeb. Cijenimo svog protivnika".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti