U Zenici se živi za Čelik: U subotu spektakl na Bilinom polju
Detalj s tribina tokom meča Čelik - Sarajevo

Željezničar stiže u grotlo Bilinog polja

U Zenici se živi za Čelik: U subotu spektakl na Bilinom polju · Komentar

A. Beganović

U vikendu iza nas odigrani su susreti 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon kojih su se na samom vrhu izdvojile tri ekipe, Sarajevo, Željezničar i Čelik.

Pomenute ekipe osvojile su po sedam bodova, a povratak Čelika u sami vrh tabele te dobre igre ovog kluba su svakako najljepša vijest za bh. klupski fudbal na otvaranju nove sezone.

Pobjeda u Širokom Brijegu u 1. kolui Premijer lige u Zenici je dočekana s mnogo oduševljena, a upravo "trica" s Pecare do usijanja je dovela atmosferu u gradu fudbala.

Dolazak aktuelnog prvaka u Zenicu nije se mogao desiti u boljem trenutku, a da je Zeničanima Čelik mnogo više od kluba za kojeg se navija, pokazao je meč sa Sarajevom. Tribine ispunjene gotovo do poljednjeg mjesta, atmosfera kakvom se samo rijetki mogu pohvaliti.

U Zenici se jednostavno živi za Čelik i kada njihovim ljubimcima ide dobro na terenu oni najvatreniji navijači zaboravljaju svaklodnevne probleme s kojima se susreću. 

Pobjede nad Veležom u Mostaru stigla je kao kec na desetku, a crno-crveni su ponovo top tema u Zenici i već danas među ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, samo se priča o narednom meču.

A, da stvar bude bolja, naredni meč je i derbi starih rivala s obzirom da na Bilino polje stiže Željezničar, koji takođe na otvaranju sezone pruža dobre partije.

Jedno je sigurno, i ukoliko ima neko da misli drugačije grdno se vara, Bilino polje će u subotu biti ispunjeno do posljednjeg mjesta. Zenica će još jednom svjedočiti pravom fudbalskom spektaklu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BenarisZe
ko god da bude na tekmi uzivat ce,dobro navijanje i dobra utakmica.Neka bolji pobjedi❤
29 3
ALLSTAR
gazi manijake pogane
26 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi