U Zrinjskom se pohvalili Zecovim 'izbacivanjem' Horića, navijači oduševljeni

Ofanzivac se sjajno snašao u redovima Plemića

U Zrinjskom se pohvalili Zecovim 'izbacivanjem' Horića, navijači oduševljeni

S. Mlaćo

Zrinjski je na najbolji mogući način otvorio drugi dio sezone u Premijer ligi. Mostarci su slavili 2:0 nad Čelikom u Zenici, a drugi pogodak za Plemiće djelo je Asima Zeca, zimskog pojačanja iz FK Željezničar.

Zec je raskinuo saradnju sa Plavima i vjerovatno napravio pravi potez.

Danas se upisao u listu strijelaca u svojoj prvoj zvaničnoj utakmici i to na veoma lijep način.

Zrinjski se večeras 'pohvalio' izvedbom Zeca, a istakli su potez pred sami kraj prvog dijela kada se brzonogi nogometaš odlučio poigrati sa Kenanom Horićem koji je potpuni izgubio kompas, a Zec je nastavio akciju...

I navijači Zrinjskog oduševljeni su njegovom partijom, a potez su prokomentarisali sa par veoma zanimljivih komentara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napokon došao igrač u Zrinjski koji ide na gol, a ne okolo gola. Zec nisi ti zec, ti ćeš u Zrinjskom biti Lav. Ovaj u crvenom dresu poslije utakmice otišao u policiju da prijavi zlostavljanje. Otvori zadnja ima izaći", samu su neki od komentara navijača Zrinjskog putem zvanične facebook stranice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Dobar potez a on seljak, samo i moze igrat u Zrinjskom nigdje drugo
3 14
Horde
Svaka čast !
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi