U21 reprezentacija BiH u teškoj grupi

Kvalifikacije za EP 2103. godine

U21 reprezentacija BiH u teškoj grupi

Mlada fudbalska U-21 reprezentacja Bosne i Hercegovine izvučena je u grupu sa Njemačkom, Grčko, Kiprom, Bjelorusijom i San Marinom za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2013. godine.

Danas je u prostorijama UEFA-e u Nyonu obavljane žrijeb grupa kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2013. godine, a mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine našla se u prilično teškoj grupi, sa velesilom Njemačkom, te Grčkom, Bjelorusijom, Kiprom i San Marinom.

Na Evropsko prvenstvo plasman će obezbijediti prvoplasirane selekcije iz svih grupa i četiri najbolje drugoplasirane, koje će potom putem baraža odlučiti ko ide na završni turnir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.