Selektor mlade reprezentacije BiH će biti izabran 15. feburara

Starčeviću istekao ugovor

Selektor mlade reprezentacije BiH će biti izabran 15. feburara

H. Zilić

Bugarski stručnjak Ivaylo Petev novi je selektor "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine, a naša U21 selekcija saznat će ime selektora na sjednici IO NFSBiH, koja će biti održana 15. februara.

Slobodanu Starčeviću je istekao ugovor krajem 2020. godine, ali Zmajići će još sačekati da saznaju ime selektora koji će ih voditi u novom ciklusu kvalifikacija.

U prethodnim kvalifikacijama za EURO 2021. godine, naša U21 reprezentacija je zauzela treće mjesto sa 11 osvojenih bodova iza selekcija Njemačke (18) i Belgije (13).

Iz pomenute generacije, nekoliko fudbalera je dobilo i poziv u "A" tim naše zemlje, kao što su Vladan Kovačević, Anel Šabanadžović, Vladan Danilović.

Promo

Top Komentari

2323
Danilovic nije zasluzio..svi znamo zasto je on u A repki.......
4 1
rodjeni95
Samo u nas ima da ako je ovamo srbin da ne moze vodit i u21 ili obrnuto bošnjak ili hrvat. Starcevic je odlično vodio mladu repku, ne vidim nijedan razlog da produte s njim, ali nacionalni ključ igra svoju igru. Ovo je Bosna i Hercegovina.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi