Ubiparip biranim riječima o Štiliću: Daleko je iznad nivoa ove lige

Nije se 'vidio' večeras prvi strijelac Tuzlaka

Ubiparip biranim riječima o Štiliću: Daleko je iznad nivoa ove lige

S. Mlaćo

Novi poraz FK Tuzla City upisao je večeras na Grbavici.

Potpuno nevidljiv u redovima Tuzlaka bio je prvi strijelac i udarna violina Vojo Ubiparip.

Od njega se mnogo očekivalo, no nije bio na niovu, kao ni ostali saigrači.

Dao je svoje viđenje meča za SportSport.ba.

"Željo je diktirao tempo, stiskli su nas, ali kako je utakmica odmicala i mi smo došli sebi. Nismo imali prilika, nismo ugrozili gol Želje, ali na kraju je sve moglo biti drugačije. Ipak, čestitam Željezničaru", kazao je Ubiparip.

Dijelio je svlačionicu sa Semirom Štilićem u Poljskoj, a sada je uživo imao priliku da se uvjeri u njegov kvalitet. Imao je samo riječi hvale za Željinog kapitena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"On uvijek pokazuje klasu. Takav igrač će na svakoj utakmici pokazati klasu. Mislim da je daleko iznad nivoa ove lige. Čestitam mu na golu danas", dodao je Ubiparip.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Vojo ,to za Štilića je potpuno tačno ali šta se dešava sa tobom u poslednje vrijeme ? Ne vidiš se živ na terenu a Tuzla City ti tone ka donjem dijelu tabele. Ništa od vaše Evrope !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi