Pioniri BiH poraženi od Srbije

Komšije slavile sa 3:1

Pioniri BiH poraženi od Srbije

Admin Čaušević

Pionirska selekcija Bosne i Hercegovine poražena je danas u Podgorici o Srbije sa 1:3 u susretu drugog kola turira „Trofej FSCG“.

Izabranici Zorana Erbeza su prvi došli do prednosti u 4. minuti preko Ensara Mešića.

Mirko Nikolašević iz penala u 18. minuti izjednačuje rezultat, a prednost Srbiji donosi Mateja Bubanj u 19. minuti. Konačan rezultat postavio je Luka Stojsavljević u 68. minuti.

Bh. tim je današnji meč igrao u sastavu: Arman Šutković, Nemanja Rendić, Faris Husić, Salih Hadžić, Ali Pašić, Sergej Damjanić, Amar Zahirović, Luka Misimović, Ensar Mešić, Ante Prusina, Mirza Prguda.

Igrali su još: Halil Kolenda, Dženan Puce, Benjamin Ahmetspahić, Maid Babović, Ardijan Bejić, Aner Alagić.

U drugom meču turnira Crna Gora je sa 1:0 pobijedila Sjevernu Makedoniju.

BiH će se u posljednjem kolu sastati sa Sjevernom Makedonijom 17. maja u 10:00 sati na stadionu OFK Titograd u Podgorici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti