Učešće potvrdilo šest ekipa

Božićni turnir "Kiseljak 2011."

Učešće potvrdilo šest ekipa

Teme:

Peti međunarodni "Božićni turnir Kiseljak 2011" i ove će godine okupiti najbolje mališane iz klubova u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Pripreme za malonogometno takmičenje počele su u organizaciji Škole nogometa Bubamara iz Kiseljaka i Sportskog saveza općine Kiseljak, a učešće je do sada potvrdilo šest ekipa.

"Riječ je o tradicionalnom takmičenju koje svake godine ima međunarodni karakter. Osim pet timova iz Bosne i Hercegovine, dolazak je potvrdila i ekipa splitskog Hajduka. Za ovogodišnji trofej još će se boriti Novi Grad Sarajevo, Bubamara Sarajevo, Čelik Zenica, Kiseljak i domaćin Bubamara Kiseljak. Broj učesnika još uvijek nije konačan, jer očekujemo prijavu, između ostalog, sarajevskog Željezničara", rekao je Mario Galić, trener i voditelj Škole nogometa Bubamara Kiseljak, koja okuplja 80 dječaka uzrasta do 14 godina.

Turnir će biti odigran 17. i 18. decembra u dvorani Srednješkolskog centra Kiseljak. Dodatni značaj ovom takmičenju, svojim učešćem predhodnih godina, dale su ekipe Dinama iz Zagreba, beogradskog Partizana, Vojvodine i Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.