Udarac za Monaco: Sidibe zadobio tešku povredu
FOTO: EPA

Eksplodirao ove sezone

Udarac za Monaco: Sidibe zadobio tešku povredu

Monacov trener Leonardo Jardim našao se na mukama zbog povrede koju je zadobio Djibril Sidibe. 

Jedan od fudbalera koji su eksplodirali ove sezone zadobio je tešku povredu na reprezentativnoj dužnosti, a kako navode inostrani mediji, pitanje je da li će biti na raspolaganju treneru Jardimu do kraja ove sezone. 

Na putu ka bolnici Sidibe je izjavio da je u velikim bolovima, što definitivno nije ohrabrujuće za Monaco, a više informacija o samom periodu odsustva bi trebalo biti poznato danas nakon što bude podvrgnut detaljnim pregledima.

Sidibe je u Monaco stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Lillea i odmah po dolasku je eksplodirao. Koliko dobro ide njemu, toliko ide i Monacu koji je trenutno prvi u Ligue 1. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na tabeli Monaco ima tri boda više od PSG-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti