Udinese bez komentara o transferu Riada Bajića

Italijanski klub bez komentara

Udinese bez komentara o transferu Riada Bajića

Turski mediji u posljednje vrijeme sve češće pišu o odlasku napadača Konyaspora Riada Bajića u italijansku Seriju A, odnosno u ekipu Udinesea. 

Italijanska ekipa je navodno ponudila pet miliona eura za usluge igrača koji je prošle sezone bio četvrti strijelac turske Super lige sa 17 postignutih pogodaka. Ispred njega su bili samo Eto'o, Tosun i Vagner Love. 

Povodom ovih špekulacija kontaktirali smo PR službu italijanske ekipe, a njihov odgovor je bio veoma kratak. Iz Udinesea su nam odgovorili da u ovom trenutku ne smiju ništa komentarisati kada je u pitanja transfer Bajića u njihov klub. 

Podsjetimo, naš napadač je na društvenoj mreži Instagram počeo pratiti Udinese te je sasvim jasno da kontakti postoje. Šta će se na kraju dogoditi, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Osim Udinesea, za usluge Bajića još od ranije su bile zainteresovane turske ekipe Bešiktaš, Fenerbahče i Trabzonspor, ali Konyaspor za sada nije pozitivno odgovorila na njihova raspitivanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi