UEFA Bilbiju preselila u Srbiju

I najveći griješe

UEFA Bilbiju preselila u Srbiju

Na zvaničnoj stranici Evropske fudbalske federacije (UEFA) objavljena je statistika igrača u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo do 21 godine.

Kako i najveći griješe, pokazuje lista igrača koji su imali najviše pokušaja šuta van okvira gola. Naime, na prvom mjestu se nalazi U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija sa 16 pokušaja van okvira gola.

To samo po sebi i ne bi bilo čudno, da pored Bilbijinog imena ne stoji ime reprezentacije Bosne i Hercegovine i zastave Srbije?!

Na drugom je mjestu, sa 12 pokušaja van okvira gola, Bilbijin saigrač iz reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Višća, pored čijeg imena stoji ispravna zastava, Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.