UEFA kaznila Husejinovića sa četiri mjeseca suspenzije

Zbog dva potpisa

UEFA kaznila Husejinovića sa četiri mjeseca suspenzije

Said Husejinović, bh. fudbaler koji nosi dres Dinama, kažnjen je sa četiri mjeseca neigranja od strane disciplinske komisije UEFA-e.

Razlog kazne leži u tome što je Husejinović još u decembru 2012. godine potpisao predugovor sa bugarskim CSKA-om, a potom prihvatio poziv Zdravka Mamića.

Razočarani bugarski tim odlučio je pokrenuti disciplinski postupak, da bi u konačnici UEFA zbog dva igračeva potpisa presudila u korist tima iz Sofije. 

Naravno, Husejinović ima pravo žalbe, ali ona praktički nema nikakvog smisla, jer bi postupak trajao duže od izrečene kazne. Našem fudbaleru Maksimir očito nije suđen...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.