Poznati prvi četvrtfinalisti UEFA konferencijske lige
FOTO: EPA

Bilo je i večeras dosta golova

Poznati prvi četvrtfinalisti UEFA konferencijske lige

H. Zilić

Poznati su prvi četvrtfinalisti UEFA konferencijske lige u premijernoj sezoni ovog takmičenja.

PSV Eidnhoven je nakon nevjerovatnih 4:4 u prvoj utakmici u revanšu savladao Kopenhagen sa 0:4 i izborio plasman među osam.

Slavi večeras i Leicester. Lisice su na teškom gostovanju u Rennesu poražen sa 2:1, ali trijumf u prvoj utakmici od 2:0 bio je presudan za plasman dalje.

Slavlje je i u svlačionici Marseilla. Kolašinac i društvo idu u četvrtfinale nakon večerašnjeg trijumfa protiv Basela 1:2, a isti rezultat je bio i u prvom duelu. Naš Sead Kolašinac je večeršani meč presjedio na klupi za rezervne fudbalere.

AZ je savladao Bodo Glimt sa 2:1, rezultat kojim su Norvežani slavili u prvom duelu tako da ova utakmica odlazi u produžetke.

Od 21 sat igraju se preostala četiri revanš duela osmine finala nakon kojih ćemo znati sve učesnike četvrtine finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi