Cirkus u režiji UEFA-e: Svi im zamjeraju samo jednu stvar!

Uopšte nisu objavili izvinjenje

Cirkus u režiji UEFA-e: Svi im zamjeraju samo jednu stvar!

Endin Čaušević

UEFA se našla u centru skandala zbog današnjeg žrijeba osmine finala Lige prvaka.

Žrijeb osmine finala počeo je u 12 sati, a cirkus je počeo kada je za par izvučen Villarreal - Manchester United iako je bilo jasno da ne mogu igrati jer su bili u istoj grupi.

Nakon toga Villarreal je dobio za protivnika Manchester City, ali se skandal nastavio.

Naredni je izvučen Atletico Madrid, a voditelj je onda rekao da ne mogu igrati protiv Manchester Uniteda jer je on već izvučen iako to nije bilo tačno.

Atletico je za protivnika dobio Bayern, te se španski klub odmah žalio UEFA-i zbog svega što se dešavalo.

UEFA se oglasila i potvrdili su da je žrijeb poništen i da će se ponovo održati od 15 sati što je zaista nevjerovatno da su dopustili da se sve to izdešava na žrijebu najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu.

Ono što mnogi zamjeraju jeste da UEFA čak nije objavila ni izvinjenje zbog svega što se desiloi za sve krive "vanjske sile".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Ma ne namjesta se godinama Real Madridu....jok...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi