Uglješa Radinović novi fudbaler Željezničara

Još jedno pojačanje na Grbavici

Uglješa Radinović novi fudbaler Željezničara

Uglješa Radinović potpisao je ugovor sa FK Željezničar, potvrđeno je na stranici najtrofejnijeg bh. kluba. 

Fudbaler koji je rođen 1993. godine u Novom Sadu nakon fantastičnih partija u dresu Borca prihvatio je ponudu da pređe u Željezničar, a u Dolinu ćupova dolazi nakon što je u posljednje dvije sezone branio boje banjalučkog Borca. 

Nekadašnji kadetski reprezentativac Srbije je prošao omladinske selekcije Brunna, a u Češkoj je također nastupao za Zbrojovku. Potom odlazi u Srbiju gdje nastupa za Bežaniju i beogradski Rad, da bi 2014. godine došao u BiH i u našoj zemlji je tokom dosadašnje karijere nastupao za Rudar i Borac.

Detalji ugovora nisu objavljeni, a inače Radinović igra na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog fudbalera.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi