Uhapšen Hugo Lloris!
Golman Spursa se previše opustio (Foto: EPA)

Zbog vožnje u pijanom stanju

Uhapšen Hugo Lloris!

Midhat Šljivak

Golman Tottenhama Hugo Lloris uhapšen je jutros u Londonu.

Sjajni čuvar mreže Spursa zaustavljen je u ranim jutarnjim satima i uhapšen je nakon što je utvrđeno da je vozio u alkoholiziranom stanju.

Lloris je međutim ubrzo pušten, ali ga čeka optužnica za vožnju pod uticajem alkohola i izvjesno je da bi određeno vrijeme mogao ostati bez vozačke dozvole.

"Hugo Lloris (31), optužen je za vožnju u pijanom stanju u petak 24. augusta. Saslušanje mu je zakazano za utorak, 11. septembar", saopšteno je iz londonske policije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Srećom po njega, Tottenham naredni meč Premiershipa igra u ponedjeljak protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu i do tada će Lloris vjerovatno biti trijezan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi