Uklanjaju se Coutinhovi plakati iz fan shopa Liverpoola

Dokaz da ide u Barcu?

Uklanjaju se Coutinhovi plakati iz fan shopa Liverpoola

E. Čaušević

Transfer saga oko prelaska Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu danas je dobila novi nastavak.

Nakon što je Liverpool prije dva dana objavio saopštenje da ovaj klub nema namjeru da proda Coutinha to je naljutilo brazilskog fudbalera. Coutinho je odmah nakon toga predao zvanični zahtjev za transfer, te ne krije da mu je velika želja da svoju karijeru nastavi u Barceloni.

Liverpool je jučer na gostovanju remizirao protiv Watforda (3:3) u prvom kolu Premiershipa, a ovaj meč propustio je brazilski fudbaler, navodno zbog povrede. No, mnogi smatraju da je to Coutinhov bojkot i način da izrazi nezadovoljstvo što ga Redsi ne žele pustiti da ide.

Ovaj potez Brazilca možda i urodi plodom jer je Barca spremila novu ponudu za njega. Engleski mediji su sigurno da će Coutinho napustiti Barcu, a kao dokaz navode činjenicu da su plakati ovog fudbalera uklonjenih iz zvaničnih fan shopova Liverpoola. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi