Ukrajinski Dnipro uključio se u borbu za Sušića
EPA

Zmaj sve traženiji

Ukrajinski Dnipro uključio se u borbu za Sušića

Bosanskohercegovački reprezentativac, Tino Sven Sušić, već nekoliko dana trenira marljivo na Poljudu i čeka vijesti iz Milana.

Prema nekim informacijama dogovor između Hajduka i Intera je da se prva rata uplati najkasnije do 25. januara, a u suprotnom splitski tim počet će razmišljati o drugim opcijama.

Posljednji klub koji se uključio u borbu za njegove usluge je ukrajinski Dnipro, kojem je Sušić u augustu prošle godine zatresao mrežu u prvom susretu play-offa Evropske lige.

Ipak, Inter je daleko ispred svih potencijalnih kupaca i čeka se samo da započne s prodajom igračom, što bi bio znak da se Sušićev transfer može uspješno zaključiti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.