Ulaže milione: Spahić započeo s izgradnjom vile

Džeko će mu biti komšija

Ulaže milione: Spahić započeo s izgradnjom vile

Nekretnine su nešto gdje Emir Spahić ulaže mnogo novca, pa osim kupovine nekoliko stanova, sada je započeo s izgradnjom kuće.

Prema pisanju hrvatskih medija, dio zarađenih miliona ovaj bivši reprezentativac BiH će uložiti u gradnju kuće u Dubrovniku, tačnije na Babinom kuku u blizini hotela More.

Spahić je još ranije kupio zemljište u jednom od najatraktivnijih dubrovačkih naselja, ali na gradnju je morao čekati zbog građevinske dozvole, koju je konačno ishodio. U blizini Spahićevog zemljišta je i vila u vlasništvu današnjeg kapitena reprezentacije BiH Edina Džeke.

Spahić je inače rođen u Dubrovniku, gdje je ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru, tokom koje je igrao brojne klubove poput Montpelliera, Seville, HSV-a, Bayer Leverkusena....

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Foto: Duborvackidnevnik.rtl.hr

Top Komentari

topalovic
Koga je briga za ovo?
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi