Ulaznice duplo skuplje, godišnja karta 50 KM

Novosti s Tušnja

Ulaznice duplo skuplje, godišnja karta 50 KM

Ulaznice za utakmice tuzlanske Slobode u BHT Premijer ligi BiH u sezoni 2015./2016. iznosti će 10 KM što je za 100 posto skuplje u poređenju sa prethodnom sezonom.

Cijena ulaznice za utakmice Slobode na Tušnju nije se mijenjala od 1995. godine, a poslije dvije decenije rukovodstvo kluba odlučilo se na poskupljenje ulaznice za tribinu zapad, te za tribinu sjever koja je sa 3 „skočila“ na 7 KM.

Međutim, po veoma povoljnim i prihvatljivim cijenama u prodaji su godišnje ulaznice koje koštaju 50 KM. Intencija rukovodstva kluba je da pred start sezone proda što veći broj godišnjih karata kako bi se namirili raniji dugovi prema igračima i kako pod znak pitanja ne bi došlo odigravanje 1. kola.

Ostaje da vidimo koliko će pretplatnih karata biti prodato, a podsjetimo kako je kapacitet zapadne tribine 4.100 mjesta, a sjeverne koja je natkrivena oko 3.500 sjedećih mjesta. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.