Ulaznice za Francuska - BiH se prodaju za ogromnu cifru

Meč se igra u Strasbourgu

Ulaznice za Francuska - BiH se prodaju za ogromnu cifru

Admin Čaušević

Oko dva sata je ostalo do početka utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Francuske i Bosne i Hercegovine. 

Susret će se igrati na stadionu La Meinau u Strasbourgu. Bit će to prvi put da nakon 25 godina Trikolori igraju domaći susret u tom gradu.

Kapacitet stadiona za meč protiv Bosne i Hercegovine je ograničen na 22.000 gledatelja, a proteklih dana stadion je doživio malu revoluciju.

Simpatično izdanje je "pretvoreno" u verziju prilagođenu reprezentaciji Francuske zbog novih reklamnih led ekrana te panao sa najavom utakmice i UEFA-in obaveznih obilježja koje najavljuju kvalifikacije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Interes za utakmicu je veliki, a prema nekim informacijama ulaznice se prodaju za iznose od 200 do 300 eura što je za bh. standarde zaista ogromna cifra.

Podsjećanja radi, odlukom UEFA-e navijači BiH neće organizovano moži prisustvovati susretu, ali nema sumnje da će neki ipak pronaći način da budu na tribinama.

Top Komentari

Dtox
Sigurno zbog nasih pilica, svi na djelu zele vidjeti Cipelica, Staklenog, Placa i ekipu. Alles les Pilici
3 5
AmarSahin
Ulaznica košta ko da je za direktni ulazak u Džennet, tobe jarabi.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi